De ontwerpster

De ontwerpster, Julia Cabral begon met het maken van sieraden toen ze nog een klein meisje was. Ze maakte mooie kleine oorbellen om aan haar vrienden te geven. Het begon als speeltijd, maar ze had altijd het idee dat elk stuk een kleine schat moest zijn. Enerzijds om voor haarzelf te koesteren en om aan een speciaal iemand in haar leven te geven.

Tegenwoordig houdt Julia dat concept nog steeds in gedachten bij elk stuk dat ze ontwerpt. Ze werkt nauw samen met kunstenaars in India die haar tekeningen omzetten in de kleine schatten die ze voor ogen had. Elk sieraadje is hand gemaakt van sterling zilver dat verguld kan worden. Daarnaast worden ook natuurlijke stenen in verschillende kleuren gebruikt. De stukken worden gemaakt in fabrieken waar Julia een sterke persoonlijke band mee heeft. Ze houdt er rekening mee dat de arbeidsomstandigheden eerlijk en rechtvaardig zijn voor de mensen die er werken.

Muja Juma-sieraden zijn het resultaat van de creatieve verbeeldingskracht van een klein meisje, het geloof van een vrouw in eerlijk zakendoen en een levenslang verlangen om mooie geschenken te geven aan bijzondere mensen in haar leven.

Muja Juma sieraden zijn handgemaakt. De kleine schatten zijn vaak verreikt met mooie edelstenen. De sieraden zijn gemaakt met sterling zilver en zijn verguld. Elke kleine schat is uniek en komt in een messing doosje, zodat deze altijd mooi bewaard kan worden.

Betekenis edelstenen:

  •  dkfldkfd
  • jdkfdjkjfdk
  • djfkdjk

 

  •  dkfldkfd
  • jdkfdjkjfdk
  • djfkdjk