Over mij

Mijn naam is Tessa en ik ben de oprichter van By-Tess. Ik ben een gedreven energieke en positieve persoonlijkheid met een passie voor het coaching vak, persoonlijke ontwikkeling, yoga en mode. Mijn reis als ondernemer begon in 2014 toen ik mijn bedrijf in de arbeidsbemiddeling en jobcoaching startte.
Door de jaren heen heb ik mijzelf voortdurend ontwikkeld en ben ik opleidingen gaan volgen als loopbaancoach, mindfulness trainer en ademcoach. Deze veelzijdige kennis en ervaring gebruik ik nu om anderen te begeleiden op hun weg naar persoonlijke en professionele groei.

Mijn meest recente avontuur bracht me naar het prachtige Bali, waar ik de opleiding tot Hatha/Vinyasa yogadocent heb afgerond. Yoga is voor mij niet alleen een fysieke oefening, maar een levenswijze die balans, kracht en innerlijke rust brengt. Met mijn achtergrond als coach integreer ik mindfulness en zelfbewustzijn in mijn yogales, waardoor mijn studenten niet alleen hun lichaam, maar ook hun geest versterken.

Naast mijn passie voor coaching en yoga, heb ik nog een grote passie en dat is mode. Tijdens mijn verblijf in Bali raakte ik geïnspireerd door de prachtige yogakleding die daar wordt gemaakt. Daarom heb ik besloten deze kleding naar Nederland te brengen en te verkopen in mijn webshop. Elk stuk is met zorg uitgekozen en ademt de sfeer van dit betoverende eiland.

Mijn missie is om anderen te inspireren en te ondersteunen op hun reis naar welzijn en zelfontdekking. Of je nu op zoek bent naar loopbaanbegeleiding, yogalessen, mindfulness training of prachtige yogakleding, By-Tess ben je aan het juiste adres.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en samen te werken aan een leven vol balans, vitaliteit en vreugde.

Liefdevolle groet,
Tessa

Nieuwsbrief ontvangen?