Yoga

‘It’s not about being good at something, it’s about being good to your self ‘

‘You do’nt have to be flexible to do yoga, you just have to be willing to shake the dust of and watch what happens‘

Yoga is meer dan alleen een vorm van lichaamsbeweging; het is een reis naar innerlijke rust, balans en verbinding met jezelf.

In mijn lessen ligt de focus op Hatha-en Vinyasa yoga. Hatha yoga staat bekend om zijn langzame, gecontroleerde houdingen en ademhalingsoefeningen, die helpen om kracht, flexibiliteit en balans op te bouwen. Vinyasa yoga omarmt de vloeiende bewegingen die synchroon lopen met de ademhaling waardoor er een dynamische en energieke flow ontstaat.

Met zorgvuldig samengestelde oefeningen, begeleide meditaties en aandacht voor ademhalingstechnieken, streef ik er in mijn lessen naar om lichaam, geest en ziel met elkaar in balans te brengen. Door deze benadering helpt yoga je een evenwichtiger, gezonder en gelukkiger leven te leiden.

Of je nu een ervaren yogi bent of net begint aan je yogareis, mijn lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus. In de groepslessen creëer ik een ondersteunende en inspirerende omgeving waarin je je yoga ontwikkeling kunt verdiepen en kunt groeien.

Naast de groepslessen bied ik ook individuele yoga lessen aan waarbij ik mij volledig richt op jouw
specifieke behoeften en doelen. Of je nu op zoek bent naar meer flexibiliteit, kracht of gewoon liever een persoonlijke benadering van yoga krijgt, ik ben er om je te begeleiden en te ondersteunen in jouw yogareis.

Blijf op de hoogte van mijn lessen en eventueel speciale evenementen door je aan te melden voor mijn nieuwsbrief of door mijn Instagram account in de gaten te houden. Onderaan deze pagina tref je de data en locaties aan waar ik lesgeef. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten op de mat.

Namasté

Tessa

Lesrooster

Solbeach: Vinyasa Flow Yoga

Vanaf vrijdag 3 mei t/m 31 mei, 28 juni t/m 19 juli en 2 augustus t/m 30 augustus geef ik iedere vrijdagochtend van 09:00u-10:15u Vinyasa Flow yoga les op het strand, bij de leukste strandtent van Scheveningen; Solbeach: solbeach.

Met uitzicht op de zee, het geluid van de golven en de zeemeeuwen geeft strandyoga een extra mooie beleving! De zeelucht is daarnaast niet alleen heerlijk maar zorgt ook voor een snellere zuurstofopname, waardoor je meer energie krijgt. Lijkt het je leuk om een keer of vaker mee te doen, dan ben je van harte welkom! De kosten zijn € 15,- Je kunt je hieronder aanmelden via het formulier. 

 

NB: slecht weer gaat de yoga les helaas niet door. Houd de website in de gaten. Het bedrag wordt teruggestort op jouw rekening.

Bedrag

Sportcenter allround

Iedere woensdagochtend van 07:30u tot 08:30u bij Sportcenter Allround in Den Hoorn. De Vinyasa Flow yoga les geef ik in de mooie Body & Mind studio. Een studio met levende wanden, kalmerende verlichting en het zuiverste ventilatiesysteem, waarin je jouw zen moment echt kunt beleven. Sportcenter Allround is een mooie en inspirerende sport omgeving, waar iedereen zich thuis voelt! De Vinyasa Flow les is er voor de leden van de sportschool. Ben je (nog) geen lid, maar wil  je wel een keertje meedoen met deze les, dan kan dat! Meld je aan voor een proefles via de website: sportcenterallround

Nieuwsbrief ontvangen?